Kle deg til dans

Dans er en fin aktivitet som man kan gjøre sammen. Dans er både sosialt og morsomt, og man får litt trim samtidig. Det finnes mange typer dansearrangementer. Noen er mer høytidelige enn andre. Klærne bør derfor velges etter hvilken type dansetilstelning man skal på. Dansestilen kan også være avgjørende for klesvalget. Skal man danse country, er hatt og støvler nesten påkrevd. Skal man danse vals eller tango, gjelder det å kle seg litt mer elegant.dance

Finere arrangementer

Stedet man skal til er også avgjørende. Man kler seg naturligvis annerledes til en dansefest utendørs enn til et dansearrangement på et fint hotell. Selv om mange nordmenn elsker gammeldans og country, har selskapsdans også blitt stadig mer populært. For å skape den rette stemningen under selskapsdans, bør kvinnene ta på seg fine kjoler og høyhælte sko. Glitrende smykker tar seg også fint ut under lampeskinnet. Mange gjør seg dessuten flid med å sette opp håret fint og sminke seg litt mer elegant.

Dansere i dress

Til finere dansearrangementer bør menn selvfølgelig ha på dress. Dette tar seg best ut sammen med kvinnenes kjoler, og det er viktig at dressen sitter skikkelig. Det er ikke fint med en dress som er for stor eller for liten, og det blir dessuten vanskeligere å danse hvis dressen ikke passer. Lakkskoene må være rene og skinnende, og et slips, samt tilbehør som slipsnål og mansjettknapper gjør antrekket komplett. Et velkledd par tiltrekker seg alles oppmerksomhet.

Lær dansen

Selvfølgelig hjelper ikke all verdens fine klær dersom man ikke kan dansen. Derfor er det lurt å enten gå på dansekurs eller lære dansene ved hjelp av videoer på internett. Man kan øve hjemme. Det er morsomt, og man trenger ikke å være redd for å dumme seg ut. Hjemme kan man øve inn nye triks som vil imponere alle på dansearrangementet.